Libertinizmus a politika által

A legújabb gazemberség, mely egy BTK-s törvényjavaslat formájában jelenik meg: lehessen kiskorúakról is szex- ill. pornóképeket készíteni.
Nem túl régen már leszállították a felnőttek kiskorúkkal való szexuális kapcsolatának a korhatárát 16 évről 14-re.
Most erre hivatkozva jönnek ezzel a sátáni ötlettel: ha már lehet egy akár 80 éves kecskének is 14 évessel, vagy gyereknek gyerekkel, akkor már csak megengedhető ennek a filmrevétele, fotózása is.
Emberek, ezt nem a maffiák főnökei, hanem a kormány megbízottjai terjesztik elő.

Kik, milyen erők, szellemiségek kaptak itt „törvényes” keretet, akik egy ezer sebből vérző nemzetet nem gyógyítanak, helyreállítanak, hanem életellenes szándékoknak még törvényi segítséget is adnak: 18 éves kortól sterilizáció, lombikbébi program ellehetetlenítése, a családi kedvezmények drasztikus csökkentése, észszerűtlen kapkodó intézkedések tömegei, melyek sok kárt, szenvedést okoznak. Magyar holokauszt…
Csak a mai napon 150 (!) magzatot végeznek ki hazánkban.
Figyeljétek, újra előhozzák majd az eutanáziát, melegesküvőt, drogfogyasztást és a többit… és akkor még a médiaszennyről nem is beszéltünk.

Magyarország Nérója hétfőn arról beszélt a mi házunkban, az ország házában, hogy a kórházi szobákban lehetővé teszik az internetes kapcsolatot.
Egy hete vették ki az epeköveimet, számtalan lehangoló, méltatlan motívumról tudnék írni, csak egyet említek. Miután kihoztak a műtőből és magamhoz tértem, legalább fél órán keresztül nem adtak fájdalomcsillapítót, pedig hangsúlyosan kértem. Alapvető feltételek hiányoznak és akkor ez a népirtó majom internetes szobákról szónokol.
Ő persze csak ilyen helyeken él és jár.

Ez a sötétség órája, mengelék, beriják, pétergáborok éjszakája.
Kedves „balos”, liberális testvérek, ti is kiáltsatok, lobbizzatok, ne lapuljatok, mert az Örökkévaló minden lélekért számon kér titeket is.
Ma már nem elég, hogy 5 ezer példányos heti újságunk egy kis sarkában időnként tiltakoznak vezetőink.

Fraternet levelezés, február 14.